Hjem / Bedrifter

Bedrifter

Bunker Oil

Bunker Oil har etablert stasjon på Finnsnes Industripark. Herfra går det ut 1.3 millioner liter diesel årlig.

Byggservice Nord AS

Allerede i 1997, bestemte bedriftens grunnlegger, Bjørn Kvammen - Jørgensen, at han skulle finne et mer miljøvennlig produkt, som kunne erstatte impregnert material (trykkimpregnert). Sibirsk lerk ble et enkelt valg.

Finnfjord AS

Finnfjord har med sin satsning på energigjenvinning blitt verdens mest energieffektive smelteverk.Investeringen på totalt 800 millioner kroner er nå fullført, og anlegget er satt i drift. Kapasiteten på anlegget er opp til 340 GWh elektrisk kraft. Dette vil redusere energiforbruket i ferrosilisiumprosessen med ca. 40%

Finnsnes Mekaniske AS

Finnsnes Mekaniske AS er en mekanisk bedrift med 25 fast ansatte som er lokalisert i Finnsnes Industripark.

Lenvik havn KF

Lenvik havn KF består av Lenvik havnedistrikt, som geografisk tilsvarer Lenvik kommune. I havndistriktet er det 22 private og offentlige havner.

Nor Team Entreprenørforretning AS

Nor Team Entreprenørforretning AS ble etablert i 1980 av Osvald Johansen og Hallstein Iversen. Bedriftens hovedoppgave er tyngre byggvirksomhet.

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS i Finnfjord tilbyr reparasjoner og vedlikehold av alle typer kjøretøyer.  Vårt hovedfokus er likevel biler over 3500 kg totalvekt.

Steinhuggeriet AS

Steinhuggeriet AS er en familiebedrift som ble stiftet i 2006, med 4,5 ansatte. Vi selger gravsteiner direkte til privatpersoner i hele landet. 

Storegga Betong AS - avd Finnsnes

Storegga Betong AS har fabrikk i Målselv, Balsfjord og Finnsnes. Betongfabrikken på Finnsnes – som ble etablert I 2007 - er lokalisert til Finnsnes Industripark.

TP Maskin AS

TP Maskin AS er et ungt og entusiastisk maskinentreprenørfirma med kontor, lager og verksted på Botnhågen Sør Industriområde i Finnsnes. Bedriften ble etablert som enkeltmannsforetak av Trond A. Pettersen i 1994.

Allskog og SalMar Nord nye leietakere i industriparken

Finnsnes Industripark får stadig flere leietakere.  Allskog og SalMar Nord AS har høsten 2014 inngått langsiktig leieavtale med Lenvik Havn. Og TP Maskin AS har lokaler til leie i havneområdet.