Hjem / Bedrifter / Byggservice Nord AS

Byggservice Nord AS

Allerede i 1997, bestemte bedriftens grunnlegger, Bjørn Kvammen - Jørgensen, at han skulle finne et mer miljøvennlig produkt, som kunne erstatte impregnert material (trykkimpregnert). Sibirsk lerk ble et enkelt valg.

Byggservice Nord 2 - bredde

SIBIRSK LERK (Larix Sibirica) kan stå ubehandlet i 100 talls år uten å råtne, eller skade vår natur. I dag tas det ut virke som tilsvarer 5% av tilveksten i året på Taigaen; i Sibir. Vi har samarbeid med eget sagbruk i SverigeSandbergs Såg &Høvleri , som sager de dimensjonene som er til for det Norske Markedet. På vår finner mer informasjon under Sibirsk Lerk i menyen.

PARKETT blir brukt nesten på alle nybygg i dag. Vi er eneimpotør på Baltic Wood Parkett i Norge. Denne parketten er produsert med en kjerne av Skandinavisk trevirke, som er sent voksende. Dette gjør kjernen hard og "kjenner" vårt Skandinaviske klima. Dette bidrar til en meget godt kvalitet og følgelig nesten ikke reklamasjoner. Parkett er et levende materiale, og vil oppføre seg med hensyn til tørking etc. ut i fra den realtive fuktigheten, der den er produsert.Vår parkett levers derfor med 30 - års garanti i Norge.

FASADEPLATER har blitt brukt i bygging av hus i hele etterkrigstiden. Vi selger fasadeplater i et meget rikt utvalg. Vi har levert til offentlige institusjoner og private bygg. Våre produsenter er av de største produsenter i verden av slike produkter.

...

Byggservice Nord AS

Bjørn Kvammen - Jørgensen
Grunnlegger / Arbeidene styreformann / Selger
Telefon;+47 92 81 66 00e-post;

bjorn@byggservicenord.no

bjorn@bsn.as

Post adresse: 
Postboks 499
9305 FINNSNES
NORWAY

Besøks adresse: Finnfjord Havn, 9300 FINNSNES - NORWAY

Telefon: +47 77 84 22 13
Telefaks: +47 77 84 22 15

e-post :

post@byggservicenord.no

post@bsn.as

Nettportal: http://byggservicenord.no

Allskog og SalMar Nord nye leietakere i industriparken

Finnsnes Industripark får stadig flere leietakere.  Allskog og SalMar Nord AS har høsten 2014 inngått langsiktig leieavtale med Lenvik Havn. Og TP Maskin AS har lokaler til leie i havneområdet.