Hjem / Bedrifter / Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS i Finnfjord tilbyr reparasjoner og vedlikehold av alle typer kjøretøyer.  Vårt hovedfokus er likevel biler over 3500 kg totalvekt.

Nordic Last og Buss AS 2

Vi har originalt teste- og diagnoseutstyr for Volvo, Mercedes og DAF, men utfører denne type tjenester på alle større og mindre biltyper.

Avdelingen selger også alle typer dekk, til hjullaster, traktor, lastebil og buss så vel som mindre kjøretøyer.  Omlegging på felg, balansering, av og på kjøretøy tilbyr vi selvsagt også.  Pigging og saiping av lastebil- og busshjul gjør vi også.

Har du dårlig plass til lagring av dekk, prøv gjerne vårt dekkhotell. 

Karosseriavdelingen utbedrer større og mindre skader  på alle typer kjøretøyer. 
 
 Verkstedet er autorisert som digitalt fartskriver-verksted, og tar PKK på alle typer kjøretøyer.
 
 Verkstedet tilbyr også service på alle typer AC-anlegg.

Planer

Nordic Last og Buss AS i Finnfjord bygger ut verkstedet slik at vi nå kan tilby oppretting og reparasjon av karosseri på alle typer kjøretøyer.  Anlegget vil være ferdig våren 2013.

I tilknytning til karosseriverstedet, bygges en moderne lakkhall, hvor vi tilbyr lakkering av kjøretøyer og komponenter.

Telefon: +47 924 88 873

Epost: firmapost@nordiclb.no

 www.nordiclb.no

Allskog og SalMar Nord nye leietakere i industriparken

Finnsnes Industripark får stadig flere leietakere.  Allskog og SalMar Nord AS har høsten 2014 inngått langsiktig leieavtale med Lenvik Havn. Og TP Maskin AS har lokaler til leie i havneområdet.