Hjem / Bedrifter / Steinhuggeriet AS

Steinhuggeriet AS

Steinhuggeriet AS er en familiebedrift som ble stiftet i 2006, med 4,5 ansatte. Vi selger gravsteiner direkte til privatpersoner i hele landet. 

Steinhuggeriet 2 - oversikt

Bedriften har ingen agenter som skal ha provisjon. Steinene blir importert fra en fabrikk i Kina, som igjen kjøper steinene fra ulike steinbrudd rundt om i verden der de ulike steinsortene finnes.

Fabrikken I Kina sager ut og polerer steinene for oss, og når vi får steinene hit, inngraverer vi den teksten som skal stå på steinene. Dette har medført av vi ikke har behov for mange store dyre maskiner og mange ansatte. 

Alt i alt betyr dette at vi kan levere steiner til en lav pris.

God kvalitet

Steinhuggeriet AS er svært opptatt av å levere god kvalitet og service til en lav pris. I løpet av de årene vi har holdt på, har vi bygget oss opp til å bli en betydelig aktør i vårt marked.

Planer

Våre planer for fremtiden er at vi skal befeste oss enda sterkere i områder av landet der vi ikke er så veldig tungt inne ennå. Dette vil forhåpentligvis føre til at vi vokser og blir ennå større, noe som igjen kan medføre flere ansatte.

Kontaktinformasjon:

Finnfjord, 9300 Finnsnes

Tlf 77 84 24 00

post@steinhuggeriet.no

www.steinhuggeriet.no

Allskog og SalMar Nord nye leietakere i industriparken

Finnsnes Industripark får stadig flere leietakere.  Allskog og SalMar Nord AS har høsten 2014 inngått langsiktig leieavtale med Lenvik Havn. Og TP Maskin AS har lokaler til leie i havneområdet.