Hjem / Beliggenhet

Beliggenhet

Rett beliggenhet er en nøkkelfaktor for å lykkes med industrivirksomhet. Finnsnes Industripark ligger sentralt plassert i Nord-Norge, midt mellom Tromsø og Harstad. Både Hurtigruten og hurtigbåter har daglige anløp.

Rett ved næringsparken ligger Finnsnes regionhavn. Havnen er strategisk lokalisert ved hovedleia for nord-/sydgående båttransport. Med Finnsnes regionhavn blir Midt-Troms en del av transportaksen mellom Lofoten/Vesterålen/Harstad-området og Tromsø. Dermed bidrar Finnsnes til at Troms får en fullstendig transportkorridor langs kysten. Totalt har havnen 115 meter kai, med en dybde fra 9 til 11 meter. Bardufoss flyplass er bare 37 kilometer unna. Her er det blant annet direkterute til Oslo.

Finnsnes er kommunesentrum i Lenvik kommune, og her bor det om lag 11 000 mennesker.
Kommunen har et variert kultur- og fritidstilbud. Med den nordnorske naturen i umiddelbar nærhet er området også et eldorado for den friluftsinteresserte.

Gode skoler og full barnehagedekning gjør kommunen til et godt sted for barnefamiliene.

Les mer om Lenvik kommune her.

Finnsnes beliggenhet - kart

Finnfjord-kart park 1

Allskog og SalMar Nord nye leietakere i industriparken

Finnsnes Industripark får stadig flere leietakere.  Allskog og SalMar Nord AS har høsten 2014 inngått langsiktig leieavtale med Lenvik Havn. Og TP Maskin AS har lokaler til leie i havneområdet.